Numerele sunt importante

Dupa lansarea site-ului suntem cu tine pentru consultanta sa te ajutam sa cresti traficul pe site , sa-i transformam pe vizitatori in clienti si in cele din urma sa marim vanzarile.

"Daca vrei cu adevarat sa reusesti cu AdWords treb uie sa vrifici si sa revizuiesti performanta site-ului tau In particular, va trebui sa monitorizezi starea si progresul atat al reclamelor, cat si al cuvintelor cheie

Google AdWords Manual

Deci ai o gramada de trafic pe site dar vanzarile sunt mici

Poate fi un magazin eCommerce sau un site de prezentare . Daca vizitatorii nu vor deveni si cumparatori, inseamna ca trebuie sa investesti in CRO ( Conversion Rate Optimization )

Folosind Google Analytics, split testing, bugete de test si simulari putem sa facem schimbarile necesare pentru promovarea ta online si apoi vom masura din nou. Vom continua sa lucram cu rezultatele pe care le colectam pentru a lua decizii informate si pentru a-ti aduce in cele din urma clienti.

Uite un exemplu: Cum reactioneaza vizitatorii din AdWords atunci cand vin pentru prima oara la tine pe site? Urmarind cifrele poti sa-ti dai seama ce pagini pot fi landing pages pentru cuvintele tale cheie. De asemenea poti sa inveti lectii importante din comportamentul vizitatorilor pe site-ul tau.