Servicii

La Testasoft am implementat solutii de digitalizare pentru diverse domenii de activitate, incepand cu HORECA si terminand cu sectorul retail. Serviciile noastre pot fi contractate separat sau ca un tot unitar incepand cu partea de consultanta si terminand cu mentananta sau promovare. De asemenea in cadrul proiectelor mai mari putem oferi “micro servicii“, in partneriat cu alte echipe.

Experienta in

HORECA

Website & Aplicatii mobil pentru urmarirea comezilor. Managementul relatiilor cu clientii

DISTRIBUTIE

Urmarirea Comenzilor. Software de GPS tracking. Software CRM. Ticketing.

SANATATE

Aplicatii interne management pacienti si programari

Android, iOS, Web

APPS

Dezvoltam aplicatii mobile pentru Android & iOS si aplicatii web pentru afacerile care vor sa fie mai aproape de clienti si care vor sa isi creasca eficienta in mediul digital.

Websites, E-commerce

WEB

Realizarea unui site web este necesar pentru imaginea si credibilitatea unei afaceri. De la website-uri de prezentare pana la magazine online, noi iti oferim oferim solutia potrivita.

Web & Print

GRAFICA

Fie ca ai nevoie de flyere publicitare, logo-uri, imagini pentru campanii de promovare sau orice material necesar pentru web sau print, noi te putem ajuta.

Search Engine Optimization

SEO

Fii vizibil cand clientii cauta un serviciu sau produs de care au nevoie. Optimizarea website-ului este importanta, precum si promovarea in motoarele de cautare si social media.

Modalitatile de contractare a serviciilor sunt: pret/proiect, pret fix/ora sau hibrid. In toate Variantele beneficiarul avand posibilitatea sa devina beneficar al codului sursa