Promovare

La nivel general. promovarea online se refera la publicitatea facuta pe canale digitale ca: motoare de cautare, website-uri, social media, email si aplicatii mobile.

PPC ( Promovare Platita )

Cautare platita (PPC ) se refera la rezultatele sponzorizate ( platesti numai cand cinva da click pe reclama ta ) Poti sa definesti in ce conditii sa apara reclama si astfel vom avea promovari targetate unei audiente specifice
PPC sunt flexibile si efective pentru majoritatea firmelor ( 63.000 de cautari pe secunda )
Cere Oferta

SEO (Optimizare pentru motoarele de cautare)

SEO. ( Search Engine Optimization ) este procesul optimizarii continutului tau pentru a atrage vizitatorii pe website.
Cere Oferta

Content Marketing (Creare/Optimizare Continut)

Content Marketing Crearea de continut web care nu este promotional dar in schimb educa si inspira este dificil , dar merita efortul. Realizand continut relevant pentru audienta ta ii va ajuta pe clienti sa te vada ca o sursa importanta de informatie.
Cere Oferta

Social Media Marketing

Avand in vedere ca 47% de utilizatorii de internet au cont de Facebook este evident ca este un mediu unde merita sa te faci cunoscut. Pe Facebook oamenii nu se uita doar la pisici si selfee-uri ci incearca sa descopere, sa cerceteze o firma inainte de a incepe o colaborare.
Cere Oferta

E-mail Marketing

Email Marketing Emailul se foloseste de peste 2 decenii. Este inca cel mai rapid si cel mai direct mod de a ajunge la clienti cu informatie critica. Clientii sunt foarte atasati de emailurile lor. Doar gandeste-te de cate ori ti-ai verificat mailul azi. Marketerii buni stiu ca nu orice promotie prin email merge. Continutul trebuie sa fie relevant si de incredere.
Cere Oferta