Ideile noastre + voastre

Suntem la intersectia intre marketing, promovare si tehnologie si , cel mai important, ne bucuram pentru rezultatele tale. Credem in relatii de lunga durata cu clientii nostri si ne straduim sa intelegem afacerea lor ca si cum ar fi a noastra. Suntem entuziasti dar si pragmatici in modul in care cheltuim banii pentru publicitate iar eforturile noastre se se regasesc imediat in vanzarile tate. Vrem sa stim cu functioneaza afacerea ta la fel de bine ca si tine. Ne uitam atent activitatea ta trecuta, la profilul clientilor tai, ce a mers si ce nu.

Analiza

Analizam informatiile din toate unghiurile si vom identifica oportunitatile. Vom construi un traseu general de promovare si vom une cap la cap elementele promovarii tale ( media, bugete, strategia de promotii )

Magazin online

Daca vrei sa vinzi cu un magazin online, vom stabili impreuna partea de web design si modul de prezentare a produselor. Suntem deschisi la ideile tale si vom cauta modalitatile tehnologice pentru a le implementa.

Spune-ne ideea ta

In aceasta sectiune ne poti lasa detaliile despre proiectele pentru care vom colabora. Scrie-ne ideile tale in cateva randuri si impreuna le vom dezvolta.